Προφίλ

Γεννήθηκα το 1979 και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη. Τα σχολικά μου χρόνια τα πέρασα στο κέντρο της Αθήνας φοιτώντας στο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Σ.Π.Α.). Όντας σε δίλημμα μεταξύ ψυχολογίας και μουσικής αποφάσισα να ασχοληθώ και με τα δύο. Το 2001 αποφοίτησα από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2003 πήρα το πτυχίο μου στο πιάνο από το Εθνικό Ωδείο (τάξη Νίνας Νικολαΐδου). Η Ψυχολογία με κέρδισε και συνέχισα για μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο Institute of Education του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2004 ασχολήθηκα με τον τομέα της Ειδικής Αγωγής, σε επίπεδο αξιολόγησης και αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών. Συνεργάστηκα με ιδιωτικά κέντρα και έκανα και συνεδρίες κατ’ οίκον. Παράλληλα απασχολήθηκα ως Εκπαιδευτική Ψυχολόγος σε δύο ιδιωτικά πλαίσια: αρχικά στο νηπιαγωγείο και στην Α’ και Β’ δημοτικού στα Εκπαιδευτήρια «Γείτονα» στη Βάρη Αττικής και έπειτα για 10 χρόνια (2007-2017) στα δύο δημοτικά σχολεία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Εκεί ασχολήθηκα με την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της συναισθηματικής νοημοσύνης των μαθητών και μαθητριών μέσα από ομαδικά προγράμματα, με την αξιολόγηση μαθητών και μαθητριών που παρουσιάζουν μαθησιακές, αναπτυξιακές και συναισθηματικές δυσκολίες, με τη συμβουλευτική γονέων, καθώς και με την επιμόρφωση γονέων και εκπαιδευτικών.

Το 2007 ξεκίνησε η γνωριμία μου με την ψυχοθεραπεία Gestalt, στην οποία και επέλεξα να εκπαιδευτώ από το 2009 έως το 2013 στο Gestalt Foundation της Αθήνας. Πέρα από τη βασική εκπαίδευση, παρακολούθησα και παρακολουθώ μέχρι και σήμερα βιωματικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια με ποικίλη θεματολογία που αφορά τόσο τα παιδιά και τους εφήβους, όσο και τους ενήλικες. Επίσης, εξακολουθώ να εμβαθύνω σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα από την προσωπική μου θεραπεία και εποπτεία.

Αυτή την περίοδο εργάζομαι ως εκπαιδευτική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια στο ιδιωτικό μου γραφείο υποστηρίζοντας παιδιά, εφήβους και ενήλικες-γονείς ή μη-σε ατομικές συνεδρίες και ομάδες. Παράλληλα συνεργάζομαι και με ιδιωτικό κέντρο στα νότια προάστια της Αθήνας. Είμαι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου με αριθμό 12452/17-4-2002 και δόκιμο μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt (H.A.G.T. & E.A.G.T. αντίστοιχα).